ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Καθαρισμοί κτιρίων

40/μήνα
  • Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

  • Τα συνεργεία μας προσφέρουν τακτική και σχολαστική καθαριότητα του χώρου σας. Σάς απαλλάσσουμε από πρόσθετες επιβαρύνσεις, ΙΚΑ – ΔΩΡΑ – ΑΔΕΙΕΣ, παρέχοντας στο προσωπικό μας όλες τις νόμιμες καλύψεις.
  • Επίσης, δεν επιβαρύνεστε το κόστος των απορρυπαντικών.
  • Έχουμε την υποχρέωση να είμαστε συνεπείς και άψογοι στα καθήκοντά μας, απέναντι στα κτίρια και στο εκάστοτε πρόσωπο που τα αντιπροσωπεύει.

Καθαρισμοί δεξαμενών πετρελαίου

30
  • Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

  • Ο καθαρισμός της δεξαμενής σας πρέπει να γίνεται ανά 2 χρόνια. Το πετρέλαιο θέρμανσης περιέχει διάφορα πετρελαϊκά παράγωγα τα οποία με το πέρασμα του χρόνου συσσωρεύονται στον πυθμένα της δεξαμενής έχοντας σαν αποτέλεσμα την δημιουργία ιζήματος που μοιάζει πολύ με λάσπη.
  • Όλα αυτά τα κατάλοιπα, δημιουργούν προβλήματα στην καλή και αποδοτική λειτουργία του καυστήρα. Γι’ αυτό είναι αναγκαίος ο καθαρισμός της δεξαμενής.
  • Εμείς αναλαμβάνουμε για εσάς με το μικρότερο κόστος και το καλύτερο αποτέλεσμα, τον καθαρισμό της δεξαμενής σας.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

diaxeirisi ktiriwn

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η εταιρεία ΑΒΑΚΑΣ αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την διαχείριση της πολυκατοικίας σας και σας απαλλάσσει από οποιαδήποτε ταλαιπωρία και έννοια που αφορά την πολυκατοικία σας.

katharismoi ktiriwn

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ

Τα συνεργεία μας προσφέρουν τακτική & σχολαστική καθαριότητα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας. Στο προσωπικό, παρέχονται όλες οι νόμιμες καλύψεις.

ekdosi koinoxristwn

ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

Αναλυτικό πρόγραμμα κοινοχρήστων που απαλλάσσει τον διαχειριστή από κάθε πρόσθετη ενασχόληση, δίνει ταυτόχρονα σαφείς πληροφορίες στους ενοίκους σχετικά με τα κοινόχρηστα τους.

apolymanseis

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας ΑΒΑΚΑΣ, εγγυάται την σωστή, ασφαλή και αποτελεσματική απολύμανση του χώρου σας με την χορήγηση των εγκεκριμένων και ασφαλών φαρμάκων.

apofraxeis apoxeteuseon

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Ερχόμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο μόνο με ένα τηλεφώνημα. Αναλαμβάνουμε συντήρηση αποχέτευσης, φρεάτια και παντός τύπου καθαρισμό και απόφραξη.

anagomwsi pyrosvestirwn

ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ

Πραγματοποιούμε αναγομώσεις πυροσβεστήρων και αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση καινούργιων καθώς και αντικατάσταση βαλβίδων ασφαλείας.

petrelaio thermansis

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η δυσκολία που αντιμετώπιζε ο διαχειριστής στην προμήθεια του πετρελαίου, αποτελεί παρελθόν. Η εταιρεία μας είναι στην διάθεση σας για να δώσει λύση στις ανάγκες σας για πετρέλαιο θέρμανσης.

syntirisi anelkistirwn

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Η εταιρεία μας μπορεί να συντηρεί κάθε μοντέλο ανελκυστήρα ανεξαρτήτως παλαιότητας. Η συντήρηση είναι απαραίτητη για την απόλυτη ασφάλεια και την καλή λειτουργία του ανελκυστήρα.